Hvorfor velge Norsk Restaurantskole?

Vi skal bli norges beste skole innen restaurant- og matfag.

Norsk Restaurantskole er en nyetablert godkjent videregående skole som har som mål å utdanne ungdommer innen kokk- og servitørfaget. Restaurantbransjen vokser og vi trenger mange flinke fagpersoner. Med vår visjon ønsker vi å inspirere og legge til rette for at alle som hører til skolen skal strekke seg litt lengre og nå sine mål – både faglig, sosialt og personlig.

Vi vil gi deg gode arbeidsvaner og kreve mye av deg. Vår styrke vil bli et lite og godt miljø med høyt faglig nivå og personlig oppfølging av hver enkelt elev. Norsk Restaurantskole er en videregående skole med målrettet undervisning som legger til rette for gode resultater.

Som elev hos oss får du;

• Tett oppfølging og undervisning
  • Små klasser, godt miljø
  • Fokus på god kunnskap og temabasert undervisning
  • Høyt faglig nivå, både praktisk og teoretisk
  • Læretid i noen av Oslos beste restauranter
  • Være med på å utvikle og løfte kokk- og servitørfaget
  1. år – VG1 Restaurant- og matfag
  2. år – VG2 kokk- og servitørfag

Etter fullført VG2 garanterer vi læreplass til alle som ønsker det. Verdiskapning og læretiden varer i 2 år hvor 1 årslønn er fordelt på to år. Ved fullført læretid og bestått fagbrev kan du ved Universitetet i Stavanger begynne rett på bachelor i hotelledelse uten å gå veien om studiekompetanse (y-vei).