fbpx

Kokkelærling 

Er du interessert i å bli kokk? Når du tar utdannelse ved Norsk Restaurantskole, er du sikret plass som kokkelærling. 

Norsk Restaurantskole er en videregående skole som tilbyr utdanning i kokk- og servitørfaget. Vi ønsker å utdanne dyktige fagarbeidere som kan fortsette å sette norsk matkunst på kartet.

Det er viktig for oss å løfte faget og få flere unge til å sette restaurant- og matfag blant sine toppvalg når de skal velge karrierevei. Fagbrev i kokke- og servitørfag fra Norge er svært internasjonalt anerkjent, en status vi ønsker å opprettholde. 

Her på Norsk Restaurantskole tar vi vare på hver enkelt elev og deres behov. Vi har fokus på at alle elevene får den personlige oppfølgingen de trenger og har svært kompetente lærere både pedagogisk og faglig. 

Når du begynner hos oss går du 2 år på skole, og er deretter lærling i 2 år før du får fagbrev. I VG1 legges et grunnlag for alle restaurant- og matfag, og i VG2 spisses utdanningen til enten kokk- eller servitørfag. 

Muligheter i arbeidslivet!

Det er mange jobbmuligheter for deg med fagbrev i restaurant- og matfag, videreutdannelse eller ei, i Norge og i utlandet.

Vi utdanner folk som går videre til diverse restauranter og kafeer, nattklubber, barer, selskapslokaler, cruiseskip, kantiner, dagligvare, skoleverket, næringsmiddelindustrien og offentlige institusjoner som sykehus og forsvaret. 

Lærlingplasser

Som elev på Norsk Restaurantskole får du automatisk lærlingplass gjennom vår samarbeidspartner Lærlingekompaniet, både som kokkelærling og servitørlærling

Lærlingekompaniet jobber med lærlinger i blant annet kokk- og servitørfag hver eneste dag og er et privat opplæringskontor. De har flere medlemsbedrifter og 300 lærlinger fordelt mellom disse. 

Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som Lærlingekompaniet, som har jobbet med ungdom siden 1987 og hjelper 99% av sine lærlinger å fullføre sine fagbrev. 

Send inn en søknad i dag eller ta kontakt for mer informasjon om studiet og det å være kokkelærling. Hos Norsk Restaurantskole er du garantert lærlingeplass i to år.